Zimbra is not working

Welcome to MagicSpam for Zimbra! Visit here for support, frequently asked questions, wishlists and discussion groups on this great new module to make life with Zimbra that much simpler.

Moderators: wizard, magicspam

Post Reply
igomez
Posts: 1
Joined: Mon Apr 29, 2019 3:40 am

Zimbra is not working

Post by igomez » Mon Apr 29, 2019 3:44 am

Hi,

We have a magicspam with zimbra 8.6.0 Open source on centos 7.0 machine. I've got recently access to Magicspam interface and I see Magicspam is not working. There is no logs on /var/log/magicspam/ and there isn't statistics on interface. I didn't found a manual of your product so please could you help me with this? we had received some attacks of spammers

Thank you in advance.

magicspam
Posts: 1457
Joined: Tue Oct 28, 2008 2:27 pm

Re: Zimbra is not working

Post by magicspam » Mon Apr 29, 2019 10:44 am

Hello igomez,

Thank you for your post.

We are sorry to hear you ran into an issue with MagicSpam and we will work with you to have this resolved.

To start the troubleshooting process, could you please let us know if the MagicSpam Protection Status under Settings -> System currently disabled? If you click 'Disable Protection' followed by 'Enable Protection', is there an error message?


Please provide a screenshot of your MagicSpam Dashboard page and any error messages.

In addition, could you please provide us the output of the following commands from the command line as 'root':

service magicspam-daemon status
service magicspam-milter status

Lastly, please send us the output of the following command:

grep magicspam /var/log/mail.log
or
grep magicspam /var/log/zimbra.log
-- MagicSpam Support Team --

voidead
Posts: 1
Joined: Tue Feb 15, 2022 12:03 pm
Contact:

Re: Zimbra is not working

Post by voidead » Tue Feb 15, 2022 12:08 pm

Hi There ?

I am facing the same issue in Zimbra OSE after upgrade.
I am getting this error in /var/log/zimbra.log
Feb 15 07:59:01 xx su: (to zimbra) magicspam on none

both magicspam-daemon & magicspam-milter services are active (running)
magicspam-httpd logs & stats are not working as before, also in GUI.

Please help me on this part, Thanks !
Last edited by voidead on Tue Feb 15, 2022 12:10 pm, edited 2 times in total.
-- Balvinder Singh --

admin
Site Admin
Posts: 24
Joined: Tue Feb 06, 2007 5:36 am

Re: Zimbra is not working

Post by admin » Thu Mar 03, 2022 5:49 pm

Hello voidead,

To begin troubleshooting, would you please attempt to reinstall MagicSpam with the latest installation package to ensure that all integrations with Zimbra are properly established.

https://www.magicspam.com/download/
https://www.magicspam.com/download/prod ... nGuide.pdf

You can remove the current version of MagicSpam from the server using the following command as root:

Code: Select all

    # Debian
    dpkg -r magicspamplus-zimbra

    # Redhat
    rpm -e magicspamplus-zimbra
Once the MagicSpam is removed, you can proceed with the installation with a freshly downloaded MagicSpam package that you have uploaded to your server:

Code: Select all

    # Debian
    dpkg -i /path/to/uploaded/package

    # Redhat
    rpm -Uvh /path/to/uploaded/package
Rest assured that all your MagicSpam configurations will be preserved after the reinstall.

Thank you.

Post Reply

Return to “MagicSpam for Zimbra”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest