magic spam not there after restart

This is the area for a general support questions, discussions and information that you can read and share. Post your experiences, stats and tricks and tips that are not covered elsewhere. Remember, for questions please search the FAQ first, as your question may already be answered.

Moderators: wizard, magicspam

Post Reply
snowymountain
Posts: 6
Joined: Thu Aug 02, 2018 11:12 pm
Location: UK
Contact:

magic spam not there after restart

Post by snowymountain » Fri Aug 03, 2018 9:01 am

Where is the GUI after restart on centos 7.
It was enabled and licenced before a restart, now it has disappeared.
IT Director, Systems Engineer, IT Consultant. VOIP, Expedition Satellite Broadcast.

".......And the tiny region it takes place. The whole earth a point in space - and most of it uninhabited.”
- Marcus Aurelius

magicspam
Posts: 1079
Joined: Tue Oct 28, 2008 2:27 pm

Re: magic spam not there after restart

Post by magicspam » Fri Aug 03, 2018 12:22 pm

Hello snowymountain,

Thank you for your post.

In order to better assist you with this issue, could you please send us the output of the following command:

ps faux | grep magicspam-httpd

If magicspam-httpd is not running, try running the following command:

/etc/init.d/magicspam-httpd restart

and let us know if there is any error message.

Also, could you please confirm the MagicSpam is working and processing new emails by looking at the MagicSpam logs from:

/var/log/magicspam/

In addition, could you please let us know following information about your platform:

- MagicSpam Version

- Operating System Architecture (32 bit or 64 bit)

- Zimbra Version

- MTA (Qmail, Postfix, Exim)

Thank you.
-- MagicSpam Support Team --

snowymountain
Posts: 6
Joined: Thu Aug 02, 2018 11:12 pm
Location: UK
Contact:

Re: magic spam not there after restart

Post by snowymountain » Wed Aug 22, 2018 2:58 am

Hi
[root@newmail ~]# ps faux | grep magicspam-httpd
root 24537 0.0 0.0 112704 960 pts/0 S+ 10:57 0:00 \_ grep --color=auto magicspam-httpd
magicsp+ 15584 0.0 0.0 49928 3392 ? S Aug16 0:24 /usr/share/magicspam/bin/magicspam-httpd -f /etc/magicspam/httpd/httpd.conf -m /usr/share/magicspam/lib
[root@newmail ~]#
Zimbra latest open source community edition
Centos 7 64 Bit
IT Director, Systems Engineer, IT Consultant. VOIP, Expedition Satellite Broadcast.

".......And the tiny region it takes place. The whole earth a point in space - and most of it uninhabited.”
- Marcus Aurelius

magicspam
Posts: 1079
Joined: Tue Oct 28, 2008 2:27 pm

Re: magic spam not there after restart

Post by magicspam » Wed Aug 22, 2018 2:46 pm

Thank you for providing us with the requested information.

In order to continue troubleshooting this issue, could you please run following command as "root":

/etc/init.d/magicspam-httpd stop
/etc/init.d/magicspam-httpd start

And let us know if there are any error messages or if you are able to access MagicSpam admin interface panel?

Thank you snowymountain.
-- MagicSpam Support Team --

Post Reply

Return to “General Discussions and Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest