license expires each month and stops filtering

This is the area for a general support questions, discussions and information that you can read and share. Post your experiences, stats and tricks and tips that are not covered elsewhere. Remember, for questions please search the FAQ first, as your question may already be answered.

Moderators: wizard, magicspam

Post Reply
dadeitch
Posts: 13
Joined: Tue Nov 18, 2014 8:00 am

Re: license expires each month and stops filtering

Post by dadeitch » Thu Nov 20, 2014 3:04 pm

I uninstalled and reinstalled the product and it's scanning now. Will update in 24 hours.

admin
Site Admin
Posts: 16
Joined: Tue Feb 06, 2007 5:36 am

Re: license expires each month and stops filtering

Post by admin » Thu Nov 20, 2014 3:06 pm

Hello dadeitch,

Thank you for the update.

Please let us know if you have any more questions.

--MagicSpam Support Team --

dadeitch
Posts: 13
Joined: Tue Nov 18, 2014 8:00 am

Re: license expires each month and stops filtering

Post by dadeitch » Thu Nov 20, 2014 3:11 pm

I didn't use the --noscripts flag, but the uninstall and reinstall seemed to fix. Will update tomorrow.

admin
Site Admin
Posts: 16
Joined: Tue Feb 06, 2007 5:36 am

Re: license expires each month and stops filtering

Post by admin » Thu Nov 20, 2014 4:52 pm

Hello dadeitch,

Thank you for the update.

Looking forward towards your message tomorrow.

--MagicSpam Support Team --

dadeitch
Posts: 13
Joined: Tue Nov 18, 2014 8:00 am

Re: license expires each month and stops filtering

Post by dadeitch » Tue Dec 23, 2014 1:48 pm

it's been running for the last month ... just happened to open the control panel yesterday and it had lost activation and was asking for the key again. Luckily I caught it before it stopped filtering spam, but the issue persists. I can't have a product that deregisters itself each month.

Thanks
Daniel

magicspam
Posts: 1079
Joined: Tue Oct 28, 2008 2:27 pm

Re: license expires each month and stops filtering

Post by magicspam » Tue Dec 23, 2014 2:42 pm

Hello dadeitch,

Thank you for your message.

this was an issue on version 2.0-3.1. Are you currently using the latest version of MagicSpam PRO for
WHM/cPanel (2.0-3.2)?

If not please be sure to update to the latest version following the
instruction on our download page in the link below.

http://www.magicspam.com/download/

Also, MagicSpam Pro 2.1-0 beta is now available. It is loaded with tons
of new features, as well as having a unified and sleek new look and
feel. We recommend giving it a try!

-- MagicSpam Support Team --

Post Reply

Return to “General Discussions and Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest