Failed to start

This is the area for a general support questions, discussions and information that you can read and share. Post your experiences, stats and tricks and tips that are not covered elsewhere. Remember, for questions please search the FAQ first, as your question may already be answered.

Moderators: wizard, magicspam

Post Reply
Homodigitalis
Posts: 2
Joined: Thu Jul 21, 2016 7:25 am

Failed to start

Post by Homodigitalis » Thu Jul 21, 2016 7:52 am

Hello from Germany,
After Installation from pleskpanel i get an error massage from Magicspam when i try to start the service.

Failed to start 1 or more services
/usr/local/psa/admin/sbin/modules/magicspam/magicspam-daemon: error while loading shared libraries: libdb-5.1.so: cannot open shared object file: No such file or directory Failed to start MagicSpam Processing daemon
Please contact support@magicspam.com for assistance

I try it on two different Servers but get the same massage..
My System run on :

OS
‪Ubuntu 14.04.4 LTS‬
Plesk version
12.5.30 Update #40, last updated at July 21, 2016 01:36 AM
What can I do ?
Please help..

Homodigitalis
Posts: 2
Joined: Thu Jul 21, 2016 7:25 am

Re: Failed to start

Post by Homodigitalis » Mon Jul 25, 2016 5:06 am

Hallo again,
I wonder that the Packet libdb-5.1 was not installed on the Strato V-Server by default.
So, I do : sudo apt-get install libdb5.1
and now the Magic spam Service can start as well...

:D

Post Reply

Return to “General Discussions and Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests