Search found 9 matches

by jivemedia
Wed May 30, 2018 4:28 pm
Forum: General Discussions and Support Questions
Topic: sa-update failed for unknown reasons
Replies: 1
Views: 6521

sa-update failed for unknown reasons

Hi, After updating to MagicSpam Pro 2.1-9.3, I get the below error message delivered multiple times day via email. Can someone please advise on how to fix this? http: GET https://wiz-lm-trusty-sa.linuxmagic.com/MIRRORED.BY request failed: 501 Protocol scheme 'https' is not supported (LWP::Protocol::...
by jivemedia
Thu May 17, 2018 4:29 pm
Forum: General Discussions and Support Questions
Topic: Cron Error After Latest Update
Replies: 0
Views: 4655

Cron Error After Latest Update

Hi, I have received just updated to version 2.1-9.2 of MagicSpam Pro. After the update I have been receiving the follow error via email every couple of hours. Cron <root@mail> /usr/local/psa/admin/sbin/modules/magicspampro/sa-update-cron Missing service control script for spamassassin Please contact...
by jivemedia
Sat Oct 15, 2016 2:17 am
Forum: General Discussions and Support Questions
Topic: IP Range
Replies: 4
Views: 20054

Re: IP Range

Agreed. IP range blocking is a much needed feature!
by jivemedia
Thu Jul 07, 2016 4:18 pm
Forum: General Discussions and Support Questions
Topic: Lots of SPAM from own email accounts.
Replies: 3
Views: 4184

Re: Lots of SPAM from own email accounts.

Hi MagicSpam Team, Thanks for your reply. I have attached three images for you as requested. I cut down the screenshot of the log, but you will see what i mean about an email address on our server sending to its own account and being on a block list. This happens to a lot of different email accounts...
by jivemedia
Tue Jul 05, 2016 11:08 pm
Forum: General Discussions and Support Questions
Topic: Lots of SPAM from own email accounts.
Replies: 3
Views: 4184

Lots of SPAM from own email accounts.

Hi,

When i check our MagicSpam logs i see lots of blocked spam similar to the below.

Sender Recipient
info@domain.com info@domain.com

Just wondering why this might be happening - any guidance to resolve this will be greatly appreciated, if possible.

Thanks!
by jivemedia
Sun Nov 08, 2015 1:11 am
Forum: General Discussions and Support Questions
Topic: Module feDashboard not found
Replies: 7
Views: 25085

Re: Module feDashboard not found

Thanks Magicspam, we are looking forward to the bug fix.

Please let us know when its ready.

Thanks.
by jivemedia
Tue Nov 03, 2015 6:30 pm
Forum: General Discussions and Support Questions
Topic: Module feDashboard not found
Replies: 7
Views: 25085

Re: Module feDashboard not found

Hi MagicSpam, Sorry for the late reply. In regards to your queries; 1) The migrated subscription was assigned to no customer but was a subscriptions made using the panel owner. The first domain we created using the panel (on setup also doesn't show the dashboard under that particular subscription). ...
by jivemedia
Tue Oct 27, 2015 6:52 am
Forum: General Discussions and Support Questions
Topic: Module feDashboard not found
Replies: 7
Views: 25085

Re: Module feDashboard not found

Hi MagicSpam,

We used the Plesk migration manager tool installed using the Plesk installer to port the domain across. Out of curiosity, does PHP need to be active on the domain for the module to display?

Thanks.
by jivemedia
Mon Oct 26, 2015 7:06 am
Forum: General Discussions and Support Questions
Topic: Module feDashboard not found
Replies: 7
Views: 25085

Module feDashboard not found

Hi, Recently installed MagicSpam Pro on Plesk 12.5. All working well until i migrated a domain/subscription over from my old server (running Plesk 12.0.18). On all the other subscriptions (Plesk 12.5 server), the MagicSpam Pro dashboard appears when visited via the MagicSpam Pro Protection link unde...

Go to advanced search